Noutati

Acupunctura si depresia Contract cu C.A.S. Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J Recuperare pentru platfus (pronatie subtalara excesiva)

 

Acupunctura si depresia

Un numar tot mai mare de oameni sunt in cautarea de solutii alternative medicamentelor antidepresive, iar noi cercetari sugereaza ca acupunctura ar putea fi o optiune promitatoare. Un nou studiu a constatat practica traditionala chineza fiind la fel de eficace ca antidepresivele, iar un alt studiu a constatat ca acupunctura poate ajuta la tratarea efectelor secundare ale medicamentelor .
Un studiu publicat in 'Journal of Alternative and Complementary Medicine' a descoperit ca electroacupunctura - in care un curent electric usor este transmis prin ace - a fost la fel de eficace ca si fluoxetine, numele generic de la Prozac, in reducerea simptomelor de la depresie. Timp de sase saptamani, pacientii au urmat tratamentul cu electroacupunctura de cinci ori pe saptamana sau o doza zilnica standard de fluoxetine. Dupa 6 saptamani, ambele grupe au indicat o imbunatatire similara in simptome si ambele tratamente au restabilit factorul neurotrofic derivat la o concentratie normala.
Acupunctura a inceput sa lucreze mai rapid, reducand simptomele mai rapid, la doua saptamani fata de patru cum au facut-o medicamentele.

Ultimele Noutati

Recuperare Tibirna Acupunctura si depresia Servicii decontate prin C.A.S Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J Servicii decontate prin C.A.S Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.JPromo


SC Medica Sport Lumiro SRL www.medica-sport.ro

Centru de recuperare medicala si tratamente alternative
Groupromo Managemet www.groupromor.ro

consultanta de promovare publicitate imagine -realizare pagini web


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro