Home

Biorezonanta Ce boli se pot trata in clinica noastra? Contract cu C.A.S. Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J Despre noi Electrosomatograf Investigatii medicale Medicina alternativa Pat de jad Terapie cu microunde Tratament kinetoterapie pentru sportivi

 

Acupunctura si depresia

Un număr tot mai mare de oameni sunt in cautarea de solutii alternative medicamentelor antidepresive, iar noi cercetari sugereaza ca acupunctura ar putea fi o optiune promitatoare.
Un nou studiu a constatat practica traditionala chineza fiind la fel de eficace ca antidepresivele, iar un alt studiu a constatat ca acupunctura poate ajuta la tratarea efectelor secundare ale medicamentelor .
Un studiu publicat in 'Journal of Alternative and Complementary Medicine' a descoperit ca electroacupunctura - in care un current electric usor este transmis prin ace - a fost la fel de eficace ca si fluoxetine, numele generic de la Prozac, in reducerea simptomelor de la depresie. Timp de sase saptamani, pacientii au urmat tratamentul cu electroacupunctura de cinci ori pe saptamana sau o doza zilnica standard de fluoxetine. Dupa 6 saptamani, ambele grupe au indicat o imbunatatire similara in simptome si ambele tratamente au restabilit factorul neurotrofic derivat la o concentratie normala. Acupunctura a inceput sa lucreze mai rapid, reducand simptomele mai rapid, la doua saptamani fata de patru cum au facut-o medicamentele.

Medicina alternativa - medicina preventiva

Medicina alternativa - medicina preventiva

- Se pot preveni toate bolile prin investigatii periodice cu aparatul de diagnosticare si tratament prin biorezonanta si electrosomatograf. Acestea detecteaza anomaliile la nivel energetic ale oamenilor, asta insemnand, ca in orice afectiune in primul rand este afectata structura energetica si apoi apar, dupa mai mult sau mai putin timp, simptomele si bolile.
Aparatul de biorezonanta si electrosomatograful interstitial 3D, pun diagnosticul de dizarmonie sau dezechilibru energetic la nivel de celula, tesut sau organ, inainte ca simptomele sau boala sa se manifeste.
In plus, acum va puteti echilibra energiile dizarmonice si fara ace, cu aparatul de terapie prin biorezonanta.
E mult mai usor sa previi, decit sa vindeci !

Ultimele Noutati

Recuperare Tibirna Acupunctura si depresia Servicii decontate prin C.A.S Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J Servicii decontate prin C.A.S Bihor si C.A.S.A.O.P.S.N.A.JPromo


SC Medica Sport Lumiro SRL www.medica-sport.ro

Centru de recuperare medicala si tratamente alternative
Groupromo Managemet www.groupromor.ro

consultanta de promovare publicitate imagine -realizare pagini web


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro